Kandava, viesnīca

Apraksts

Darba laiks:
No svētdienas līdz ceturtdienai: 10:00 - 20:00
Piektdien un sestdien: 10:00 - 21:00
Dienas piedāvājums no plkst. 12:00 līdz 15:00.

DARBOJAS KAFEJNĪCA (ar āra terasi) UN VIESNĪCA

Valodas: latviešu, angļu, krievu

Piedāvā: kafejnīca ar vasaras terasi, labiekārtotas naktsmītnes, viesību un semināru telpas, TV, WiFi, SAT, internets.
Atrodas Kandavas vecpilsētas daļā, ar izsmalcinātu un reizē mājīgu gaisotni.

Jaunums - spēļu/svētku istaba “Kandava”

Par skaistām balonu dekorācijām svētkos var parūpēties @balonikandava

Par svētku šablonkūku un svētku uzkodām, ēdieniem un dzērieniem varam parūpēties mēs - @viesnicakafejnicakandava

Naktsmītnes
Vietu skaits: 34 vietas 17 numuriņos; ar papildvietām pieejamas 55 vietas
Ir vienvietīgi, divvietīgi numuri ar 2 gultām; divvietīgi numuri ar divguļamo gultu; vasarā 12 gultas mansardā, papildvietas. Duša, WC numurā.
Iespēja numurā turēt dzīvnieku.

Viesību un semināru telpa
50 personām ar aprīkojumu

Kafejnīca
Vietu skaits: 60 vietas

Kafejnīcas pakalpojumi: Kafejnīca, izbraukumu banketi, vasaras terase, bērnu rotaļu stūrītis.


Svarīgi: Cenas katram klientam tiek piemērotas individuāli.
Piezīmes: Laipni aicināti arī cilvēki ar kustību traucējumiem.


Vēsture

Ēkā Sabiles ielā 3 (19.gs. b.) agrāk darbojās viesnīca, pirmās šķiras restorāns traktieris, banka, veikals. Patreiz te ir viesnīca un kafejnīca "Kandava".

Galerija
Video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 98877
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 1477239
    Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
    Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaPārvietojamās pirtis - mucas, baļļas (kubli). Laivu noma braucienam pa Abavu, laivošana Kurzemē, laivu noma Kandavā, šoferu transports no laivošanas gala punkta līdz vietai, kur esat sākuši ceļojumu un atstājuši Jūsu transporta līdzekļus. SUP dēļu noma. Dārza spēles.
    Mauriņi, viesu nams
    Mauriņi, viesu namsViesu nams Mauriņi atrodas Allažu pagastā, aptuveni sešu kilometru attālumā no Siguldas. Mauriņi ir divstāvu ēka, ar individuāli iekārtotiem numuriņiem, kamīna telpu, baseinu, pirti un lielāku svinību zāli. Semināru rīkotāji
    SEDIA IK, auditoriju krēsli
    SEDIA IK, auditoriju krēsliKrēsli auditorijām, kinoteātriem, kultūras namiem, koncertzālēm, konferenču zālēm, mīkstās mēbeles, skolas mēbeles, mēbeles sporta hallēm un stadioniem.
    RUSSO-BALT, auto piekabes un treileri
    RUSSO-BALT, auto piekabes un treileriRažošanas komercfirma RUSSO-BALT ir pirmais vieglo automašīnu un mikroautobusu piekabju ražotājs Latvijas Republikā.
    Sīpoli, viesu nams
    Sīpoli, viesu namsViesu māja Sīpoli atrodas 1 km no jūras. Skaists, dārzs, pirtiņa, viesu māja, banketu zāle, piknika vietas.
    Hidrolats, SIA, metālapstrāde
    Hidrolats, SIA, metālapstrādeRūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju, divpusēju, kā arī teleskopisko hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus.
    Bobcatdarbi
    BobcatdarbiCeļu būve, remonts, uzturēšana, zemes un rakšanas darbi, augsnes frēzēšana, zemes aerācija, zemes planēšana, zemes urbšana, labiekārtošana, apzaļumošana, teritoriju uzkopšana, ledus frēzēšana, zāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšana, celmu frēzēšana un izrakšana, žogu uzstādīšana
    Leibuk, IK
    Leibuk, IKGrāmatvedības pakalpojumi visa veida uzņēmējdarbības formām.Konsultācijas biznesa uzsākšanā, piemērotākās uzņēmējdarbības formas izvēle, nodokļu režīma izvēle. Uzņēmums "Leibuk" sniedz kompleksus pakalpojumus, sākot ar biznesa plāna izstrādi, sabiedrības dibināšanu, grāmatvedības apkalpošanu un ekonomiskās analīzes veikšanu uzņēmumiem.
    Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
    Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
    SPA Estonia, SPA viesnīca
    SPA Estonia, SPA viesnīcaSPA Estonia ir ārstniecības un rehabilitācijas centrs, kurš piedāvā ne tikai veselību nostiprinošas, bet arī daudz un dažādas skaistumu veicinošas procedūras.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma